Slide Persoonlijke aandacht Slide Betrokkenheid Slide Respect & Tijd

Jaarvergadering
06-07-2021

Beste leden,

Graag willen wij als bestuur van de Uitvaartvereniging Sijbekarspel-Benningbroek u op de hoogte brengen van het wel en wee van onze vereniging. Vorig jaar 9 maart 2020 hadden wij onze jaarvergadering. Daarna ging alles op slot!

Dit voorjaar was het, door de geldende beperkingen, niet mogelijk een jaarvergadering te organiseren. Wel hebben we de kascontrolecommissie verzocht hun taak uit te voeren en zij zullen op de eerstkomende jaarvergadering hun bevindingen uit de doeken doen. Maar het werk van onze vereniging is wel gewoon doorgegaan, zij het dat velen van ons buiten spel werden gezet. (Dragers, hyg. verzorgsters en gastvrouwen) Alles met zo min mogelijk mensen!

Daardoor kwam er veel werk terecht op de schouders van onze uitvaartverzorgster Angita Waal-Pijper. Voor haar dan ook een compliment, want de tevredenheid van onze leden is wel ons visitekaartje! Een uitvaart is nooit prettig om over na te denken, maar mocht u vragen hebben of een gesprek willen, dan kunt u altijd terecht bij onze vereniging.

De contactgegevens staan op de nota.

Hartelijke groet,

namens het bestuur: L. Klaver, voorzitter